Şebinkarahisar 125. Yıl Anaokulu
Bülbül Mah. İdil Biret Cad. Şebinkarahisar / Giresun

VİZYON

125. yıl Anaokulunun vizyonu , çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel yöntemleri rehberliğinde sunan sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren öncelikle ilçemiz ve bölgemizin bilinen ve tercih edilen bir kurumu olmaktır.

MİSYON

Biz 125. Yıl Anaokulu olarak; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda 3-6 yaş çocuklarına çağdaş seviyede eğitim olanakları sunmak ve okul öncesi eğitim alanında ailelerin katılımını sağlayarak , çocuklarımızı, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş,toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, kendi haklarının korurken başkalarının haklarına saygı gösteren ,gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, Atatürk İlkelerini kendine yol edinmiş; duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen , kendine güvenen, kendi ve çevresiyle barışık, mutlu, geleceğe umutla bakabilen bireyler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim